Metalen tafelonderstel op maat? Laswerken Bellon maakt het!

Metalen tafelonderstel op maat? Laswerken Bellon maakt het!

Een metalen tafelonderstel dat er precies zo uitziet als jij in gedachten hebt en dat ook nog eens van topkwaliteit is? Bij Laswerken Bellon vind je het ongetwijfeld. Wij specialiseren ons in maatwerk en vervaardigen het metalen onderstel voor je tafel op maat van jouw wensen. Lees hier meer over onze diensten.

Een tafelonderstel van metaal past bij iedere interieurstijl

Een mooi onderstel voor je tafel dat uit metaal bestaat, kan een wereld van verschil maken voor je interieur. De eet- of keukentafel maakt doorgaans namelijk een belangrijk deel uit van je inrichting. Zo’n tafel valt meteen op wanneer je een kamer binnenkomt en wordt bovendien gezien als hét centrale meubelstuk, waar mensen samenkomen om te eten, lekker iets te drinken of voor een gezellige babbel. Het is dus niet onbelangrijk dat je tafel er op zijn best uitziet, en met een metalen tafelonderstel dat wij op maat voor jou maken haal je het beste uit je interieur.

Lasser van Laswerken Bellon aan het werk

Een metalen tafelonderstel: perfect voor de industriële look

Een metalen tafelframe is een echte blikvanger voor je interieur. In woningen met een strakke industriële look komt zo’n metalen tafelonderstel in het bijzonder tot zijn recht. Metalen tafelpoten zorgen immers voor die stoere uitstraling die elke fan van een moderne inrichting graag in huis wil. En daarbij: het is ook zo goed als onverwoestbaar. Als je voor een metalen onderstel kiest, kies je ook voor duurzaamheid. Het materiaal kan, zacht uitgedrukt, erg goed tegen een stootje!

De keuze van je tafel maar ook van je tafelonderstel is dus erg beslissend voor de algemene sfeer van je interieur. Interesse in een strakke look? Dan kan een tafel met een metalen tafelonderstel wel dienen!

Metalen tafelpoten in combinatie met een houten blad

De keuze van je tafelblad is in feite even belangrijk als die van de tafelpoten. Wil je een moderne look, maar toch warmte creëren in huis? Dan combineer je best het metalen onderstel van je tafel met een houten tafelblad. De combinatie van hout en metaal zorgt voor een strakke maar gezellige sfeer en past daardoor in zowel een moderne als een klassieke inrichting. Benieuwd naar onze vorige tafelprojecten? Neem dan zeker en vast een kijkje bij onze gerealiseerde projecten.

Een stalen tafelonderstel kan voor binnen én buiten

Stalen industriële tafelpoten kunnen zowel dienen voor het interieur van je keuken als de inrichting van je terras. Dankzij zijn duurzaam en weerbestendig karakter is het metalen tafelframe dus zowel geschikt voor binnen als voor buiten.

Lasser van Laswerken Bellon aan het werk

Origineel metaaldesign op maat: onze aanpak

Bij Laswerken Bellon kan je terecht voor een unieke designtafel met een creatief metalen onderstel. Heb je specifieke interieurwensen? Wij maken een design op maat van jouw wensen en budget en zorgen voor een zorgvuldige afwerking van jouw metalen tafelonderstel. Geen idee is ons te gek: vraag maar raak!

Wij begeleiden je met groot enthousiasme van begin tot eind: we bespreken al je noden en wensen, bekijken samen wat er allemaal mogelijk is en werken een gedetailleerd plan uit. Onze specialisten komen daarna langs om de praktische zaken te bekijken. Als ze de nodige info verzameld hebben, maken we een gedetailleerde en duidelijke offerte voor je op. Ga je hiermee akkoord, dan beginnen we eraan! Meer informatie over onze werking lees je hier.

Neem vrijblijvend contact op voor jouw metalen tafelonderstel

Ben je op zoek naar het geschikte metalen tafelonderstel voor de tafel in je living, keuken of bureau en vind je maar niet wat je nodig hebt? Bij Laswerken Bellon maken we jouw tafelpoten uit metaal voor jou op maat, zodat ze perfect passen bij je interieur. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak: Ons team zit graag met je samen om de tafel(poten) van je dromen te realiseren!