Maatwerk uit staal? Daar specialiseert Laswerken Bellon zich in!

Maatwerk uit staal? Daar specialiseert Laswerken Bellon zich in!

 

Maatwerk uit staal is erg populair tegenwoordig, en met reden. Het is immers niet alleen mooi in huis maar ook duurzaam en degelijk, en kan bovendien door onze experts op maat van uw wensen gemaakt worden. Graag weten wat we bij Laswerken Bellon kunnen betekenen voor uw stalen maatwerk? Lees dan zeker verder over onze diensten en metaalconstructies op maat.

Maatwerk gezocht uit staal? Dat is onze grootste specialisatie!

 

Bent u voor uw woning op zoek naar maatwerk uit staal, dan zitten wij bij Laswerken Bellon graag met u samen tijdens een persoonlijke afspraak om de verschillende mogelijkheden voor uw unieke project te overlopen te overlopen.

U wilt uw oprit bijvoorbeeld mooi afschermen met een prachtige stalen poort of u wilt een stalen trap kopen met bijzondere trapleuning die uw interieur naar een hoger niveau tilt? Of u wilt misschien een stalen onderstel dat uw eettafel complimenteert en goed ondersteunt? Wat u ook in gedachten heeft voor uw woning, Laswerken Bellon is er om u een kwalitatieve oplossing op maat in staal aan te bieden, waarmee u 100% tevreden bent.

 

Lasser aan het werk

Maatwerk uit staal

Stalen maatwerk op basis van uw behoeften en budget

 

Kiest u voor maatwerk van Laswerken Bellon, dan kiest u voor de duurzaamheid, tijdloosheid en het authentieke karakter van staal. Wat voor element uit staal u ook voor ogen heeft, wij maken het op maat van uw persoonlijke smaak, behoeften en budget. Zo zijn de volgende maatwerken onze meest populaire producten:

 

  • Stalen trappen en trapleuningen op maat
  • Stalen poorten en hekwerken
  • Stalen balustrades
  • Stalen deuren met of zonder glaspartijen

 

Bij al ons maatwerk krijgt u bovendien een ruime keuze tussen diverse afwerkingen. Wij vervolledigen elk project volledig naar uw smaak. Weet u nog niet precies wat u voor ogen heeft? Geen zorgen, wij denken met u mee en komen samen tot een geschikt staalontwerp op maat.

 

Hoogwaardig maatwerk uit staal met oog voor detail

 

Komt u tot bij ons voor uw stalen maatwerk, dan komen wij ter plaatse langs om uw persoonlijke situatie grondig in te schatten en ons zo een goed beeld te vormen van de mogelijkheden. Alles wordt nauwkeurig opgemeten, waarna we met u tot een oplossing komen en een gedetailleerde offerte op maat opstellen. Naderhand komen we graag nog eens over de vloer om alle mogelijkheden samen uitgebreid te bespreken.

 

Na de goedkeuring van de offerte gaat uw project van start. We bezorgen u daarbij bovendien een voorbeeldtekening van het eindresultaat. Uiteraard hebben we respect voor uw woning tijdens de werken en het plaatsen. U kan dus met een gerust hart van genieten van uw stalen maatwerk en van de warme service van onze specialisten.

 

Stalen maatwerk door ons laten creëren? Neem gerust vrijblijvend contact op

 

Wilt u voor uw stalen meubel of woonelement beroep doen op ons maatwerk, dan zitten wij graag vrijblijvend met u samen om de verschillende mogelijkheden uitgebreid met u te overlopen. Wij staan klaar met de nodige expertise en ervaring om uw stalen maatwerk kwaliteitsvol af te leveren, en zijn bovendien inzetbaar voor kleine en grote herstellingen. Voor al uw stalen (maat)werk kunt u dus beroep doen op één partij: de onze!

 

Neem gerust vrijblijvend contact op door het formulier op onze website in te vullen, dan maken we spoedig een persoonlijke afspraak waarin we u meer info geven en professioneel advies. U bent van harte welkom. Alvast tot dan!