Onze aanpak

Het team van Laswerken Bellon staat voor je klaar
Of het nu gaat om een stalen onderstel voor een tafel, inox laswerken, een stalen trap of metalen poort...
Laswerken Bellon staat voor innovatie en kwaliteit

Jouw droom...

Of het nu gaat om een stalen onderstel voor een tafel, inox laswerken, een stalen trap of metalen poort... Alles begint met een open en helder gesprek met de klant. Het is belangrijk dat wij vanaf dag één weten wat jouw wensen en noden zijn, zo kan ons team van start gaan met het bedenken van een creatieve oplossing op maat. Aan de hand van foto’s, schetsen en ideeën proberen wij jouw droom vorm te geven. Helemaal geen beeld voor ogen? Geen zorgen, ons team staat klaar met de nodige expertise en kennis. Wij denken met je mee.

... ons plan!

Vervolgens komen we ter plaatse langs om de situatie grondig te bekijken. Zo krijgen wij een goed beeld van de mogelijkheden. Bovendien wordt alles nauwkeurig opgemeten, met oog voor detail. Daarna stellen wij een offerte op en komen graag nog eens langs om alle mogelijkheden samen uitgebreid te bespreken. .

Bekijk realisaties
Aanpak van Laswerken Bellon
Creatief team Laswerken Bellon

Prachtig resultaat

Na de goedkeuring van de offerte gaat jouw project van start! Aan de hand van een voorbeeldtekening krijg je een goed beeld van het prachtige eindresultaat. Tijdens de werken en het plaatsen hebben we respect voor jouw woning. Alles wordt weer netjes achtergelaten. Je kan met een gerust hart genieten van het resultaat!