Over ons

Van hekwerken, poorten en stalen trappen tot heuse metaalconstructies.

Innovatief & up to date

Wij willen vooruit! Nieuwe technieken kennen voor onze ervaren werknemers geen geheimen. Zij krijgen de nodige opleidingen en hanteren de nieuwste professionele apparatuur. Zo kunnen wij voortdurend inspelen op de trends in de markt en leveren wij kwaliteitsvol werk, afgewerkt tot in de puntjes.

Onze aanpak
Innovatief en up to date: Laswerken Bellon heeft een ijzersterk karakter
Wij spelen voortdurend in op de trends in de sector van metaalbewerking
Jong, ambitieus en gespecialiseerd in metaalbewerking

Jong & ambitieus

Laswerken Bellon heeft een ijzersterk karakter. Ons bedrijf startte als een ware jongensdroom in 2015 en groeide al snel uit tot een dynamisch bedrijf. Dankzij steeds groter wordende projecten was er al snel nood aan uitbreiding. Intussen zijn we een gekende waarde in het Waasland. We ontwerpen en creëren laswerk op maat van iedere klant. Van hekwerken, poorten, stalen trappen tot heuse metaalconstructies.

Creatief & persoonlijk

Samen bepalen wij de beste optie voor jouw project. Alles wordt afgestemd op jouw noden en wensen. Daarnaast staat creativiteit centraal in ons bedrijf. Wij ontwerpen ieder project met de nodige expertise. Bovendien gaan wij graag net dat stapje verder, zodat jouw project een waar kunstwerk wordt. Elke taak wordt met de grootste zorg uitgevoerd, rekening houdend met jouw budget.

Nieuwe technieken kennen voor onze ervaren metaalbewerkers geen geheimen