Algemene laswerken

Heb je, voor persoonlijke doeleinden of een professioneel project, behoefte aan een ervaren specialist in laswerken? Dan werken we bij Laswerken Bellon graag met je samen. Wij hebben jarenlange ervaring in de sector en zorgen er met ons kwalitatief maatwerk voor dat jij exact dat product ontvangt dat je in gedachten hebt. Lees hier meer over onze laswerken!

Van hekwerken, poorten en stalen trappen tot heuse metaalconstructies.

Expert in diverse laswerken op maat

De laswerken die we bij Laswerken Bellon op maat uitvoeren kennen een brede waaier van invullingen. Dankzij onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis, bieden wij immers een bijzonder veelzijdig dienstenpakket aan. Zo zijn wij inzetbaar voor het ontwerp en de productie van diverse elementen in metaal, zoals staal, inox en zelfs aluminium. We zetten de belangrijkste onderdelen van ons maatwerk dan ook graag voor je op een rijtje.

Innovatief en up to date: Laswerken Bellon heeft een ijzersterk karakter
Wij spelen voortdurend in op de trends in de sector van metaalbewerking
Jong, ambitieus en gespecialiseerd in metaalbewerking

Balustrades
Met een balustrade voor je terras of een trapleuning voor je binnen- of buitentrap, draag je enorm bij aan het uitnodigende uiterlijk van je woning én aan de veiligheid ervan. Bij Laswerken Bellon realiseren we trapleuningen en balustrades op maat uit (rvs of roestvrij) staal, inox en aluminium in creatieve ontwerpen. Mooi en duurzaam!

Poorten & hekwerken
Het afschermen van je woning of tuin met poorten en hekwerk doe je voornamelijk om veiligheidsredenen. Toch betekent dit niet dat deze afrastering afbreuk moet doen aan de elegante uitstraling van je woning. Met de aluminium, inox en stalen poorten van Laswerken Bellon, beschikbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en modellen, doe je een duurzame investering in je huis.

Trappen & trapleuningen
Heb je een trap binnen of buiten je woning, dan is het altijd aangenaam als deze niet alleen stevig is, maar ook een knappe toevoeging vormt aan je buitengevel of interieur. Bij Laswerken Bellon maken we trappen en trapleuningen op maat uit staal, inox of aluminium. Of je een moderne trap wilt met een gestroomlijnd uiterlijk en een smeedijzeren trapleuning of net een landelijk ontwerp met veel details: wij creëren hem voor jou.

Stalen deuren
Stalen deuren met glaspartijen zijn erg in populariteit gestegen de afgelopen jaren en vormen een charmante toevoeging aan ieder interieur. Voor zo’n stalen binnendeur, of een binnendeur met simpelweg de steel look, kun je altijd op onze laswerken rekenen. Wij zitten persoonlijk met je samen voor een geschikt ontwerp en realiseren je metalen deur(en) met precisie en vakmanschap

Aanpak van Laswerken Bellon

Neem gerust contact op voor jouw laswerken op maat

Wanneer je behoefte hebt aan een betrouwbare partner in laswerken met ervaring en kennis van zaken, zitten wij graag met je samen om jouw wensen en behoeften te bespreken. Voor een beter beeld over onze diensten, kun je bovendien altijd een kijkje nemen bij onze realisaties. Neem gerust contact op voor een persoonlijke afspraak door het formulier onderaan op onze website in te vullen, dan helpen we je spoedig en met veel enthousiasme verder. Alvast tot dan!

Nieuwe technieken kennen voor onze ervaren metaalbewerkers geen geheimen