Metalen tafelonderstel kopen bij Laswerken Bellon

Metalen tafelonderstel kopen bij Laswerken Bellon

Voor een metalen tafelonderstel bent u bij de specialisten van Laswerken Bellon ongetwijfeld aan het juiste adres. Wij specialiseren ons al jaren in metaalconstructies op maat van de wensen van onze klanten, gaande van metalen tafelpoten tot trappen en zelfs balustrades. Lees hier alles over wat we met onze laswerken voor u kunnen betekenen.

Metalen tafelonderstel: ga voor de industriële look

Metalen tafelpoten voor onder je salon- of eettafel kunnen een wereld van verschil maken voor het interieur van je woning. Een tafel maakt immers een belangrijk deel uit van de inrichting en zet de toon voor de gehele stijl van de ruimte. Het is dan ook vaak het meest centrale meubelstuk van je keuken of eetkamer, waar mensen samenkomen om gezellig tijd door te brengen samen. Het is dus niet onbelangrijk dat je tafel er in zijn geheel goed uitziet, en daar draagt een metalen onderstel van Laswerken Bellon altijd aan bij. Een industriële en hedendaagse touch geven aan een modern of klassiek interieur? Dat doe je met één van onze metalen tafelonderstellen.

Metalen tafelpoten hebben een duurzaam karakter en gaan jaren mee

Een metalen tafelframe is een echte blikvanger voor jouw interieur en past bij nagenoeg elke woonstijl. Metalen tafelpoten zorgen namelijk voor die stoere uitstraling die elke fan van modern graag in huis wil. En daarbij: ze zijn zo goed als onverwoestbaar, gezien onze gebruikte materialen van uitstekende kwaliteit zijn. Als je voor een metalen onderstel kiest, kies je voluit voor duurzaamheid in je woning. Het materiaal kan, zacht uitgedrukt, erg goed tegen een stootje en blijft dus jarenlang zijn mooie staat behouden. Een echte meerwaarde voor je interieur dus, en een streling voor het oog.

Vakman van Laswerken Bellon aan het werk

Een tafelonderstel uit metaal in combinatie met hout, beton, glas of pvc

De keuze van het tafelblad is eigenlijk even belangrijk als die van de tafelpoten. Wil je een moderne look, maar toch nog warmte creëren in huis? Dan kun je ervoor kiezen het metalen onderste van je tafel met een houten tafelblad te combineren. De combinatie van hout en metaal zorgt voor een strakke doch gezellige sfeer en past daardoor in zowel een moderne als een klassieke inrichting.

Uiteraard is het ook mogelijk je metalen tafelpoten te combineren met een tafelblad uit glas of kunststof, wat dan weer voor een gestroomlijnde en moderne look zorgt. Wil je de industriële stijl echt volledig omarmen in huis? Dan is het aangeraden om te kiezen voor een betonnen tafelblad met metalen tafelpoten. Beton wordt al langer gebruikt voor bouwwerken, maar is sinds enkele decennia aan zijn opmars bezig in de privéwoonruimte. Het robuuste materiaal sluit perfect aan bij een metalen tafelonderstel. 

Benieuwd naar onze vorige tafelprojecten met metalen tafelonderstellen? Neem al eens een kijkje en doe inspiratie op.

Metalen dromen? Ons team in Sint-Niklaas staat klaar

Laswerken Bellon maakt samen met jou een uniek ontwerp voor je tafelpoten uit metaal, en eventueel een bijpassend tafelblad. Op basis van dit concept gaan wij voor jou aan de slag! Ons gedreven team gaat zeer nauwkeurig te werk en zorgt voor exact dat metalen tafelonderstel dat jij in gedachte had voor je keuken, studeer-, eet- of leefkamer. Onze passie voor bijzondere en duurzame metaalconstructies met een hoogwaardige afwerkingsgraad en ons Limburgs vakmanschap kenmerkt al onze projecten, groot of klein.

Contacteer ons nu voor vrijblijvend advies door het formulier op onze website in te vullen: we geven je graag ons professioneel advies of zitten met je samen tijdens een persoonlijke afspraak om de diverse mogelijkheden voor jouw metalen tafelonderstel te overlopen. Je bent dan ook altijd van harte welkom bij de experts van Laswerken Bellon. Alvast tot dan!

Team van Laswerken Bellon