Metalen poorten maakt Laswerken Bellon op maat van uw noden

Metalen poorten maakt Laswerken Bellon op maat van uw noden

U vindt metalen poorten de ideale manier om veiligheid en privacy in uw woning en tuin te integreren, maar u vindt op de markt niet de metalen poort die volgens u bij uw woonstijl past? Maakt u zich geen zorgen: bij Laswerken Bellon creëren wij, in nauwe samenspraak met u, een metalen poort op maat van uw dromen, wensen en budget. Lees hier meer over onze diensten.

Lasser van Laswerken bellon aan de slag

Metalen poorten in alle soorten

Of u nu meer privacy, veiligheid of schoonheid wilt toevoegen aan uw woning, in de talloze metalen poorten die we bij Laswerken Bellon voor u op maat kunnen vervaardigen vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. We geven u dan ook graag een kort overzicht van de meest populaire metalen poorten die wij voor onze klanten ontwerpen, produceren en installeren.

1.     Metalen looppoorten

Een metalen looppoort is eigenlijk een klein poortje dat uw tuin op een elegante manier afschermt van de buitenwereld. Niet alleen beschermen dergelijke metalen poorten uw eigendom en privacy tegen inbrekers en pottenkijkers, ze zorgen er ook voor dat jonge kinderen en uw trouwe viervoeters in hun veilige omgeving blijven tijdens avonturen in de tuin.

Een looppoort uit metaal kan op verschillende manieren bevestigd worden: aan bijpassende hekwerken of (ronde of vierkante) palen, of hij kan gecombineerd worden met hagen om een rustiek gevoel te geven.

Lassers van Laswerken Bellon

2.     Metalen schuifpoorten

Deze metalen poorten zijn ideaal voor het beschermen van de oprit. De poorten kunnen moeiteloos lengtes aannemen van 10 meter, en passen dus ook bij grotere percelen. Metalen schuifpoorten die uit twee delen bestaan, hebben een zwakke schakel die verminderde beveiliging met zich meebrengt. We raden bij onze metalen poorten dus altijd aan te kiezen voor een exemplaar dat bestaat uit één stuk en dat goed vastzit aan beide kanten.

3.     Metalen draaipoorten

Niet alleen metalen schuifpoorten zijn goed voor de bescherming van uw oprit, ook metalen draaipoorten vormen een duurzame investering in uw veiligheid. Deze poorten worden meestal bevestigd aan metalen hekwerken of stenen kolommen.

Er is geen groot verschil tussen metalen draaipoorten en schuifpoorten. De keuze is dus vooral afhankelijk van uw persoonlijke smaak, en uiteraard de beschikbare plaats op uw domein. Onze metalen draaipoorten bestaan uit twee delen die opgedraaid worden, terwijl een metalen schuifpoort één groot deel heeft dat veel plaats nodig heeft om open te gaan.

Het ontwerpproces van Laswerken Bellon

4.     Metalen sierpoorten

Tot slot zijn er nog metalen sierpoorten. Deze poorten worden vooral gezet om de woning net dat tikkeltje extra uitstraling te geven. Sierpoorten waren ooit erg populair, maar doordat ze manueel te openen waren, verdwenen ze al snel uit het straatbeeld. Dankzij de technologie van tegenwoordig kunnen deze prachtige metalen sierpoorten geautomatiseerd worden. Mooi én handig!

Laswerken op maat

Onze metalen poorten op maat ontdekken? Neem gerust vrijblijvend contact op

Wilt u onze mogelijkheden voor metalen poorten bekijken of onze andere las- en metaalwerken leren kennen, dan staan wij altijd klaar met de nodige expertise en jarenlange ervaring in de sector. We leveren uw lasproject kwaliteitsvol af, hoe complex ook, en zijn zelfs inzetbaar voor kleine en grote herstellingen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen door het formulier op onze website in te vullen. We zitten graag met u samen tijdens een vrijblijvende afspraak en helpen u spoedig en met veel enthousiasme verder. U bent altijd welkom bij Laswerken Bellon. Alvast tot dan!