Aluminium poorten maken wij bij Laswerken Bellon op maat

Aluminium poorten maken wij bij Laswerken Bellon op maat

 

Een poort van aluminium is een echte meerwaarde voor zowel het uiterlijk als de veiligheid van uw woning. Bij Laswerken Bellon specialiseren we ons in kwalitatieve metaalconstructies op maat, waaronder aluminium poorten en hekwerken, en helpen we u graag verder. Lees hier meer over onze diensten.

 

Waarom een poort uit aluminium kiezen voor uw woning?

Een poort uit aluminium van Laswerken Bellon is een poort van kwaliteit. Aluminium is een buigzaam, zilverwit metaal, maar ook een goede geleider en bijzonder licht in vergelijking met andere metalen. Om er een getal op te plakken, is aluminium doorgaans tot wel 60% lichter dan ijzer! U zou daardoor misschien denken dat het minder sterk is, maar niets is minder waar. Aluminium is een bijzonder sterk materiaal, dat corrosiebestendig is en niet roest: Ideaal voor de creatie van een poort op maat dus!

 

Het team van Laswerken Bellon

Aluminium poorten: de voordelen op een rijtje

  • Aluminium poorten gaan nooit roesten, zelfs niet als de laklaag beschadigd is.
  • De aluminium poorten van Laswerken Bellon zijn in een waaier van maten en kleuren beschikbaar. Ze komen in verschillende groottes (groot, klein, middelmaat) en u kan de kleur zelf bepalen, zodat alles tot in de puntjes bij uw woning en buitenomgeving past.
  • Een poort van aluminium heeft een zeer moderne uitstraling.
  • Een aluminium poort is degelijk en sterk. Uw oprit wordt dus goed beschermd door zo’n poort.
  • Poorten uit aluminium vergen een minimum aan onderhoud. Aluminium heeft namelijk, net zoals staal, niet meer nodig dan een vochtig doekje nu en dan.
  • Aluminium heeft een lange levensduur. Een aluminium poort is dus een zeer goede investering in uw woning, die blijft en zichzelf moeiteloos terugverdient.
  • Bij Laswerken Bellon is het perfect mogelijk om uw aluminium poort (of elk ander metaalwerk) op maat te maken. Perfect naar uw wensen en noden!

 

Soorten aluminium poorten

Er bestaan heel wat aluminium poorten waaruit u kan kiezen. Zo maken wij aluminium draaipoorten op maat, maar ook aluminium schuifpoorten en geautomatiseerde poorten. We geven graag een kort woordje uitleg.

 

1.     Draaipoorten bestaan uit twee delen die zowel naar binnen als naar buiten opengaan. Dit type poort kan ook wel vergeleken worden met aandrijving. Een aluminium draaipoort kan u laten zetten in verschillende materialen, maar vraagt wel een jaarlijks onderhoud.

 

2.     Schuifpoorten bestaan uit één stuk en schuiven volledig open naar één kant. Op een profiel dat ingewerkt is in de grond, rolt zo’n aluminium poort makkelijk open. Deze poorten zijn handig wanneer u niet over veel ruimte beschikt en een draaipoort geen optie is. Ze zijn makkelijk te beveiligen en vragen weinig onderhoud.

 

3.     Een geautomatiseerde poort uit aluminium spreekt voor zichzelf. Deze poort kan u bedienen vanop afstand via een motor en zender. U kan er bovendien video- en parlofonie in integreren.

 

Lasser van Laswerken Bellon

Neem contact op met Laswerken Bellon

Wilt u een aluminium poort aankopen of andere metaalwerken op maat laten vervaardigen, uit staal of inox bijvoorbeeld, dan bent u bij Laswerken Bellon aan het juiste adres. Wij staan klaar met de nodige expertise en ervaring en leveren kwalitatief maat- en metaalwerk af. Bovendien voeren we ook kleine en grote herstellingen voor u uit! Aarzel zeker niet om ons te contacteren, we helpen u zo spoedig mogelijk verder met een vrijblijvende afspraak waarin we samen de mogelijkheden overlopen. U bent altijd welkom!