Poorten en hekwerken

Voor kwalitatieve poorten en hekken op maat ben je bij de experts van Laswerken Bellon aan het juiste adres. Een robuust hek voor je tuin, handige draaipoorten voor je oprit of een tuindeur van metaal? Wij maken het mogelijk, en houden daarbij rekening met zowel je persoonlijke behoeften als je budget. Lees hier meer over onze mogelijkheden.

Van hekwerken, poorten en stalen trappen tot heuse metaalconstructies.

Een afrastering, hek of vleugelpoort voor je woning? Het is maar een woord bij Bellon!

Van metalen poorten tot aluminium tuinpoorten, van hekwerk uit staal tot hekwerk uit aluminium: op de specialisten van Laswerken Bellon kun je blindelings vertrouwen voor degelijk maat- en laswerk, dat er exact uitziet zoals jij in gedachten hebt. Met onze jarenlange ervaring in de sector zijn wij inzetbaar voor zowel standaard ontwerpen als creatieve designs, en gaan we daarvoor aan de slag met hoogwaardige materialen.

Innovatief en up to date: Laswerken Bellon heeft een ijzersterk karakter
Wij spelen voortdurend in op de trends in de sector van metaalbewerking
Jong, ambitieus en gespecialiseerd in metaalbewerking

Van moderne aluminium poorten tot hekwerk uit inox

Wil je de toegang tot je oprit met een mooie poort afschermen, zoals een smeedijzeren poort, een poort uit inox of een aluminium poort bijvoorbeeld? Of zou je graag elegant hekwerk bestellen om je tuin te beveiligen, en daarbij ook onze diverse tuinpoorten uit metaal beter bekijken? Wat voor idee je ook hebt voor je buitenomgeving, wij creëren het hekwerk of de poort(en) die jij wenst. Inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje bij onze realisaties.

Aluminium tuinpoorten aan vriendelijke prijzen en meer

Wanneer we het ontwerp opmaken voor onze metalen poorten, aluminium (tuin)poorten en meer, passen we bij Laswerken Bellon altijd eerlijke prijzen toe. Zo luisteren we zorgvuldig naar je wensen en behoeften en leven we ons in in jouw persoonlijke smaak, maar houden we ook altijd oprecht rekening met je beschikbare budget. Dat vinden we uiterst belangrijk, zodat iedereen bij ons de kans krijgt om zijn woning uit te rusten met kwalitatieve hekwerken.

Voor de vervaardiging van onze tuinpoorten op maat, onze poorten voor de oprit en andere laswerken, hanteren wij bij Laswerken Bellon altijd de laatste nieuwe technieken. We volgen de ontwikkelingen in de sector op de voet en gaan met de meest innovatieve tools op de markt aan het werk. Zo verzekeren we je bijvoorbeeld van een ijzeren hek met afsluiting, een metalen tuinpoort of een vleugelpoort die jaren meegaat, aan een uitstekende prijs!

Aanpak van Laswerken Bellon

Heb je interesse in degelijk hekwerk of een duurzame poort? Neem gerust contact op!

Met ons team zullen wij er altijd voor kiezen om je niet zomaar een poort uit staal bezorgen, maar net een poort uit rvs of roestvrij staal. Dit betekent dat je eens zoveel plezier beleeft aan je investering, en dat je zowel het verzorgd uiterlijk van je woning als de veiligheid naar een hoger niveau tilt. Interesse in ons vakmanschap? Neem gerust contact op voor jouw poort uit aluminium, metalen poort, uniek hekwerk en meer. Je bent altijd welkom!

Nieuwe technieken kennen voor onze ervaren metaalbewerkers geen geheimen