Stalen balustrade op maat met specialist Laswerken Bellon

Stalen balustrade op maat met specialist Laswerken Bellon

Een balustrade voor je balkon, dakterras, trap of vide is niet alleen veilig en erg praktisch, het geeft je pand of woning ook een stijlvolle look en een elegante touch. Stalen hekken hebben een modern karakter en gaan bovendien enorm lang mee dankzij het sterke materiaal. Denkt u aan een modieuze balustrade die na vele jaren er nog altijd prachtig uitziet? Zoek niet verder: Laswerken Bellon zorgt ervoor met kwalitatief maatwerk.

Balustrades uit staal: praktisch en elegant

Een omheining vervaardigd uit staal combineert veiligheid met stijl en is daarom de ideale keuze voor je woning. Het wordt vaak gezien als een echt designelement voor in een privéwoning, bedrijfspand of publieke ruimte en is bovendien ook erg onderhoudsvriendelijk. Het sterke materiaal van een stalen balustrade geeft de ruimte in kwestie onmiddellijk een luxueuze uitstraling. Voor een smaakvolle eyecatcher die aan alle veiligheidseisen voldoet moet je dus bij Laswerken Bellon zijn. Dat zijn twee vliegen in één klap, met ook nog eens een warme service erbovenop!

Stalen balustrades in diverse vormen en kleuren 

Laswerken Bellon biedt een ruime keuze in hoogwaardig en kwaliteitsvol staal aan voor jouw balustrade. Het mooie, slijtvaste materiaal komt in verschillende vormen en kleuren en kan dus perfect gematched worden met jouw persoonlijke interieurstijl. Onze experts kennen bovendien de nieuwste technieken en gaan creatief en innovatief aan de slag. 

Geen project is te klein of te groot voor Laswerken Bellon: wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zetten alles op alles om exact die balustrade uit staal te vervaardigen die jij als klant voor ogen hebt. Inspiratie nodig? Neem dan zeker en vast een kijkje bij al onze reeds gerealiseerde projecten met stalen balustrades.

Laswerken Bellon aan de slag

Balustrade uit staal op maat van jouw woning

 

Een verzorgde en hoogwaardige afwerking staat hoog op de agenda bij Laswerken Bellon. Wens je een strakke, eenvoudige balustrade? Geen probleem. Wil je liever eentje met sierkrullen of ornamenten? Dat kan zeker! Onze experts zitten graag persoonlijk met jou samen om naar je wensen te luisteren en de diverse mogelijkheden te bespreken. Een balustrade volledig op maat van jouw wensen en jouw woning is waar wij naar streven. Bij Laswerken Bellon bestel je kwalitatief maatwerk, inclusief oprecht advies van onze specialisten.

Fan van staal maar niet op zoek naar een balustrade? Bij ons kan je ook terecht voor stalen hekwerken, trappen, poorten, …noem maar op! In staal toch niet echt jouw ding? Vraag zeker naar onze alternatieven voor balustrades zoals inox en aluminium.

Duurzaam staalwerk voor al je projecten

Het is perfect mogelijk om een stalen design te combineren met een andere materiaalsoort. Zo wordt staal bijvoorbeeld vaak aangelegd in combinatie met glas. Glazen balustrades worden vaak gekozen voor de omheining van terrassen, maar kunnen ook perfect dienen voor de leuning van binnentrappen enzovoort.

 Staal is met andere woorden een populair industrieel materiaal vanwege zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Het wordt niet alleen gebruikt voor balustrades, maar ook bij open haarden, boekenkasten en zelfs deurklinken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Laswerken Bellon: je betrouwbare specialist in staalwerken

Hoe gaan we precies te werk voor jouw stalen balustrade? Wij komen graag bij je langs om te luisteren naar jouw dromen en wensen en om alle opties samen met jou te overlopen. Daarna maken we een schets van jouw droombalustrade of ander maatproduct uit staal en bekijken we wat er allemaal mogelijk is. Ten slotte voeren we een kostenraming uit en stellen we een offerte op maat voor je op. Neem dus gerust vrijblijvend contact op voor een persoonlijke afspraak!

Het team van Laswerken Bellon