Balustrades & trapleuningen

Heb je een balustrade op maat in gedachten, dan ben je bij Laswerken Bellon aan het juiste adres. Wij specialiseren ons in de vervaardiging van zowel balustrades als trapleuningen in diverse hoogkwalitatieve materialen. Zo creëren we een uniek ontwerp dat perfect bij jouw woning past. Lees hier meer over wat we voor jou en je woning kunnen betekenen.

Van hekwerken, poorten en stalen trappen tot heuse metaalconstructies.

Een stalen balustrade of trapleuning: mooi én duurzaam

Een balustrade of trapleuning kan werkelijk het verschil maken voor hoe jij je woning beleeft. Een op maat gemaakte leuning voor jouw trap is bijvoorbeeld niet alleen mooi, maar draagt ook bij aan de veiligheid in huis; net zoals een knappe balustrade aan jouw terras. Wat voor doeleinden je ook in gedachten heeft, bij Laswerken Bellon geven we je de stalen trapleuning of balustrade die je wenst aan een eerlijke prijs.

Innovatief en up to date: Laswerken Bellon heeft een ijzersterk karakter
Wij spelen voortdurend in op de trends in de sector van metaalbewerking
Jong, ambitieus en gespecialiseerd in metaalbewerking

Een leuning voor je trap op maat van jouw budget en behoeften

Bij Laswerken Bellon kun je een balustrade of stalen trapleuning laten maken op maat van jouw woning, wensen, behoeften en budget. Denk bijvoorbeeld aan een aluminium balustrade, een stalen balustrade, een ijzeren balustrade, een balustrade uit inox, een balustrade voor het terras, een trapleuning of balustrade uit zwart staal, een trapleuning uit metaal, ...: wij staan open voor alle creatieve ontwerpen en zijn niet bang van een uitdaging!

Een rvs balustrade als duurzame investering in je woning

Wanneer je met onze experts in zee gaat voor je nieuwe balustrade of trapleuning, ben je verzekerd van een nauwkeurige afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen die tegen een stootje kunnen. Met een RVS balustrade of balustrade uit roestvrij staal bijvoorbeeld, verzekeren we je van een kwaliteitsproduct dat jarenlang meegaat en een duurzame investering vormt in jouw woning en leefcomfort.

Van een metalen balustrade tot een stalen trapleuning

Bij Laswerken Bellon blijven wij altijd op de hoogte van de meest recente technieken op de markt en hanteren wij de meest innovatieve werkwijze om onze trappen, balustrades en andere producten te realiseren. Zo streven we dag na dag naar 100% tevredenheid bij onze klanten en bouwen we een duurzame relatie met hen op. Op ons ervaren team van experts kun je altijd vertrouwen! Zien wat we zoal voor jou kunnen betekenen met onze trapleuningen en balustrades? Bekijk dan zeker onze realisaties!

Aanpak van Laswerken Bellon

Een trapleuning op maat van jouw woning? Neem gerust contact op

Heb je interesse in onze terrasbalustrades, trapleuningen of andere las- en metaalwerken? Dan zitten wij graag vrijblijvend met je samen voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden. Neem gerust contact op door het formulier onderaan op onze website in te vullen, dan helpen we je spoedig en met de glimlach verder. Alvast tot dan!

Nieuwe technieken kennen voor onze ervaren metaalbewerkers geen geheimen