Origineel design voor je stalen deur? Komt in orde met ons maatwerk!

Origineel design voor je stalen deur? Komt in orde met ons maatwerk!

Bij laswerken Bellon kun je terecht voor een unieke stalen deur op maat. Heb je specifieke interieurwensen in gedachten voor je stalen binnen- of buitendeur? Dat is bij ons geen probleem: wij doen design op aanvraag en zorgen voor een zorgvuldige afwerking van jouw deur uit staal, met of zonder glaspartijen. Lees hier meer over wat wij voor jouw kunnen betekenen.

Niet alleen deuren op maat uit staal, ook andere metaalconstructies

Wil je graag die metalen look van je unieke stalen deuren op maat doortrekken naar je volledige interieur? Geen idee is ons te gek: vraag maar raak! Bij Laswerken Bellon houden we van een uitdaging en hebben we jaren ervaring in de sector, waardoor we ongetwijfeld de juiste partner zijn voor de kwalitatieve vervaardiging van jouw stalen deuren of andere gewenste metaalconstructies. Misschien krijg je wel inspiratie door onze andere projecten: Wij realiseren immers niet alleen stalen deuren op maat, maar zijn ook inzetbaar voor

  • metalen balustrades
  • metalen trappen en trapleuningen
  • metalen poorten en hekwerken
  • allerhande andere metaalconstructies op maat

 Zo kun jij een coherente en unieke sfeer in je wooninterieur brengen met het vakmanschap van Laswerken Bellon. Van stalen deuren op maat tot knappe balustrades of duurzame afrasteringen uit metaal: wij voorzien jou van het complete plaatje, en doen dat met een warme en klantvriendelijke service. Zo ontzorgen we je van A tot Z in je zoektocht naar de geschikte deuren uit staal!

Hoe wij te werk gaan voor jouw op maat gemaakte deur

Kom je tot bij ons voor je stalen deur(en) op maat, dan brengen we jou eerst en vooral een persoonlijk bezoekje ter plaatse. We analyseren je huidige situatie en overlopen uitgebreid je wensen en noden voor de stalen deuren die je graag op maat laat maken. Daarbij houden we volop rekening met jouw persoonlijke smaak, maar uiteraard ook met het budget dat je te besteden hebt. Bij Laswerken Bellon willen we iedereen immers kunnen verblijden met duurzame metaalconstructies op maat, zoals stalen deuren, poorten, balustrades, … ongeacht je budget, wij staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek om je woonideeën te bespreken!

Lasser maakt maatwerk

Wij komen jouw stalen deur op maat ook zelf installeren!

Een we een goed beeld hebben van de stalen deuren op maat waarover jij droomt, bekijken we samen met jou wat er precies mogelijk is en werken we een gedetailleerd plan uit voor jouw persoonlijke project. Onze specialisten komen vervolgens langs om de praktische zaken te bekijken en alles nauwkeurig op te meten. Hebben ze alle nodige info verzameld, dan gieten we alles in een vrijblijvende en gedetailleerde offerte op maat. Ga jij met deze akkoord, dan leggen we samen een planning vast en beginnen we aan de werken. Eens jouw stalen deur op maat vervaardigd is, komen we deze ten slotte ook eigenhandig installeren. Et voilà, het genieten van je prachtige inrichting met nieuwe stalen deuren kan beginnen! Meer informatie over onze werking lees je hier.

Neem gerust vrijblijvend contact op om stalen deuren op maat te laten maken!

Voor stalen deuren op maat van je wensen, woning en behoeften ben je bij Laswerken Bellon aan het juiste adres. We ontvangen je dan ook graag voor een persoonlijk gesprek, waarin we samen de mogelijkheden voor jouw maatwerk overlopen. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen door het formulier op onze website in te vullen, dan helpen we jou spoedig en met een brede glimlach verder. Op ons kun je altijd rekenen voor de aflevering van metalen kwaliteitsproducten, met een omvattende service. Want wij zijn pas tevreden met onze stalen deuren op maat, wanneer jij dat ook bent!