Stalen deuren

Een stalen deur met glas is een unieke toevoeging aan je interieur. Niet alleen oogt zo’n stalen binnendeur prachtig, bij Laswerken Bellon ontvang je hem bovendien aan een eerlijke prijs. Wij zijn al jaren specialist in laswerken op maat, en helpen iedere klant zijn woondromen te verwezenlijken. Lees hier meer over onze deuren en diensten.

Van hekwerken, poorten en stalen trappen tot heuse metaalconstructies.

Stalen binnendeuren: charmant en duurzaam in jouw woning

Een stalen deur met glas op maat laten maken is vandaag de dag erg populair, en met reden: dergelijke stalen binnendeuren met glas passen in nagenoeg ieder interieur. Ze vormen de kers op de taart van een industriële inrichting bijvoorbeeld, maar kunnen ook een verfrissende en moderne toets zijn in een klassiek of zelfs landelijk interieur. Met een deur van staal maak je bovendien een duurzame keuze: staal is als materiaal niet alleen erg mooi, maar ook bijzonder sterk. Dit betekent dat je binnendeur lang zal meegaan en daarbij in een uitstekende staat zal blijven. De voordelen stapelen zich op!

Innovatief en up to date: Laswerken Bellon heeft een ijzersterk karakter
Wij spelen voortdurend in op de trends in de sector van metaalbewerking
Jong, ambitieus en gespecialiseerd in metaalbewerking

Je stalen deuren op maat laten maken? Wij doen het met plezier en vakmanschap!

Wanneer je houdt van de uitstraling van ijzeren deuren met glas, smeedijzeren deuren of steel look deuren, dan ben je bij Laswerken Bellon aan het juiste adres. Wij verkopen immers niet zomaar standaard deuren: bij ons kun je je stalen deur op maat laten maken. Bovendien hanteren we, wanneer we je smeedijzeren deur of stalen deur met glas maken, een eerlijke prijs. Bij het ontwerpen en produceren houden we immers altijd de uiterste rekening met je persoonlijke wensen, maar ook met het budget dat je te besteden hebt. Zo kan iedereen bij ons genieten van het bijzondere uiterlijk van een metalen deur, een binnendeur van staal en glas of een glazen deur met de steel look.

Wij vervaardigen je stalen of metalen trap(leuning) met de laatste nieuwe technieken

Ondanks dat wij jarenlange ervaring hebben in het ontwerpen en produceren van metalen, en in het bijzonder stalen binnendeuren, willen we bij Laswerken Bellon altijd kort op de bal spelen. Daarom volgen wij de laatste ontwikkelingen in de sector op de voet en scholen we ons met het hele team regelmatig bij. Zo kunnen we onze creativiteit en innovatieve technieken, samen met de duurzame materialen die we gebruiken, inzetten voor een maatoplossing waarmee je 100% tevreden bent. Heb je ten slotte nood aan wat inspiratie voor je toekomstige stalen binnendeur met glas? Bekijk dan zeker even onze realisaties!

Aanpak van Laswerken Bellon

Neem gerust vrijblijvend contact op voor de creatie en productie van je stalen binnendeuren

Of je nu een maatwerk stalen deur zoekt of net een steel look binnendeur, bij Laswerken Bellon nodigen we je graag uit voor een persoonlijke afspraak waarin we uitgebreid de mogelijkheden voor jouw binnendeur(en) overlopen. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op door het formulier onderaan op onze website in te vullen, dan helpen we je spoedig en met veel enthousiasme verder. Alvast tot dan!

Nieuwe technieken kennen voor onze ervaren metaalbewerkers geen geheimen