Trappen en trapleuningen

Een handige stalen buitentrap, een robuuste stalen trap voor in je woning, een trap uit metaal, … Vandaag de dag zijn industriële trappen erg populair, en kan een trap op maat werkelijk het verschil maken wanneer het op het uiterlijk van je woning of interieur aankomt. Bij Laswerken Bellon zitten we, als experts met kennis van zaken, graag met jou samen voor het ontwerp en de realisatie van je nieuwe trap. Inclusief bijzondere leuning!

Van hekwerken, poorten en stalen trappen tot heuse metaalconstructies.

Knappe trappen aan eerlijke prijzen, dat is onze specialisatie

Wanneer je een metalen trap, zoals een stalen trap, een inox trap voor je woning of aluminium trap wilt laten maken aan een eerlijke prijs, nodigen we jou graag uit om de diverse mogelijkheden van Laswerken Bellon te ontdekken. Wij specialiseren ons al jaren in kwalitatieve laswerken op maat en houden daarbij uiterste rekening met jouw persoonlijke behoeften en beschikbare budget. Zo kan iedereen met onze diensten genieten van een prachtige trap in huis, die perfect bij het interieur past en jarenlang meegaat.

Innovatief en up to date: Laswerken Bellon heeft een ijzersterk karakter
Wij spelen voortdurend in op de trends in de sector van metaalbewerking
Jong, ambitieus en gespecialiseerd in metaalbewerking

Wat kost een stalen trap precies?

Vervaardigen we onze metalen trappen op maat, zoals stalen trappen op maat, dan nemen we zowel jouw persoonlijke smaak als het budget dat je te besteden hebt in overweging. Gezien wij bij Laswerken Bellon maatwerk afleveren en ieders behoeften anders zijn, variëren de prijzen van een stalen of andere trap dus heel wat naargelang de specifieke invulling van het ontwerp.

Maak je echter geen zorgen: wanneer je ons een bezoekje brengt en ons jouw wensen voor je nieuwe trap voorlegt, geven onze specialisten je graag persoonlijk advies over onze tarieven en de mogelijkheden voor jouw individuele project. Heb je nog nood aan inspiratie voor je nieuwe trap? Bekijk dan zeker onze realisaties voor meer.

Ook een metalen trapleuning, zoals een stalen trapleuning, behoort tot de mogelijkheden

Niet alleen voor een stalen trap kun je bovendien bij Laswerken Bellon terecht: ook wanneer je bijvoorbeeld een zwarte stalen trapleuning op maat wilt laten maken of een smeedijzeren trapleuning, kun je op onze diensten rekenen. En net zoals bij onze metalen trappen uit staal, inox of aluminium, hanteren wij ook bij jouw stalen trapleuning een eerlijke prijs. Of je nu een trapleuning voor je balustrade zoekt uit zwart staal of net een metalen trapleuning in het zwart: wij wekken je idee tot leven, zodat jij volop van deze nieuwe aanwinst voor je woning kunt genieten.

Aanpak van Laswerken Bellon

Van stalen trappen tot aluminium trappen, wij hebben voor ieder wat wils

Bij Laswerken Bellon kan werkelijk iedereen met andere woorden terecht om zijn metalen trappen, ijzeren buitentrap, aluminium keldertrap of stalen trap te laten maken. Heb je een verfrissend idee in gedachten dat je graag met ons zou realiseren? Wij staan altijd open voor een uitdaging en zitten graag met je samen om je wensen te bespreken. Neem dus gerust vrijblijvend contact op door het formulier onderaan op onze website in te vullen. Dan helpen we jou spoedig en met de glimlach verder. Alvast tot dan!

Nieuwe technieken kennen voor onze ervaren metaalbewerkers geen geheimen