Metalen trappen maken we bij Laswerken Bellon voor u op maat

Metalen trappen maken we bij Laswerken Bellon voor u op maat

 

Metalen trappen zijn de ideale toevoeging aan een strak en modern interieur met een industriële touch. Ze zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Daarbovenop zijn ze ook nog eens makkelijk te onderhouden en bestand tegen de tand des tijds. Klinkt u als muziek in de oren? Lees dan zeker verder over hoe we u bij Laswerken Bellon voorzien van metalen trappen die perfect bij uw woning passen.

 

Metalen trappen: de diverse voordelen

  • Metalen trappen zijn geschikt voor werkelijk elk interieur. Wilt u gaan voor een klassieke look? Of meer voor een tijdloze uitstraling? Of gaat u toch voor de moderne insteek? De mogelijkheden voor het design van uw metalen trappen zijn legio dankzij het maatwerk van Laswerken Bellon.
  • Bij Laswerken Bellon werken we met verschillende kwalitatieve metaalsoorten voor uw trappen. Denk aan inox, aluminium of gegalvaniseerd staal. Voor buiten behoort ook een geperforeerde staalplaat tot de mogelijkheden. Dan heeft u een metalen trap met allemaal kleine gaatjes.
  • Metalen trappen hebben een grote draagkracht: Het aantal steunpunten kan tot een absoluut minimum herleid worden, net door deze grote draagkracht. Metaal is bovendien niet alleen geschikt voor trappen, maar zeker ook voor bordessen, balustrades of leuningen.
  • Met metalen trappen heeft u tal van mogelijkheden om deze te personaliseren en naar uw eigen hand te zetten. Een rechte trap of liever een wenteltrap? Vindt u een spiltrap veel mooier? Allemaal mogelijk bij Laswerken Bellon.
  • Metalen trappen bieden een waaier aan afwerkingsmogelijkheden. U kan gaan voor een natuurlijke look, maar een gelakte trap is zeker ook niet mis.
  • Metaal valt perfect te combineren met hout of zelfs glas, voor een trap die net wat hedendaagser oogt bijvoorbeeld.
  • Metaal is een slijtvaste stof, waardoor uw trappen ook meteen een langere levensduur hebben.
  • Trappen uit metaal vergen een minimum aan onderhoud. Metaal is namelijk één van de meest onderhoudsvriendelijke materialen, dus elke week eens met een vochtig doekje eroverheen gaan is voldoende. Ideaal, toch?
  • Metaal werkt veel minder dan hout. Hout trekt zich namelijk in of uit naargelang de weersomstandigheden. Een metalen trap doet dit niet.
  • Metalen trappen komen binnen uitstekend tot hun recht, maar zijn ook bestand tegen de weersomstandigheden en dus geschikt voor buiten!

 

Metalen trappen passen met andere woorden bij elk interieur, zijn perfect combineerbaar met andere materialen en vragen weinig onderhoud. Bovendien zijn ze een echte eyecatcher, die meteen charme aan uw woning toevoegt. Bij Laswerken Bellon bezorgen we u de metalen trappen waar u van droomt!

 

Wij hanteren de meest recente technieken voor onze metalen trappen

Kiest u voor metalen trappen van Laswerken Bellon, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij spelen kort op de bal, wat betekent dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken op de markt. De sector kent voor onze ervaren werknemers dus geen geheimen meer. Ze krijgen bij Laswerken Bellon de nodige interne en externe opleidingen en hanteren de meest professionele apparatuur. Zo spelen we voortdurend in op de trends en kunnen we kwaliteitsvol werk blijven leveren, afgewerkt tot in de puntjes. Of u nu voor onze metalen trappen, balustrades, hekwerken, poorten of zelfs metalen deuren bij ons aanklopt: dat u een hoogwaardig eindproduct ontvangt, is zeker. Bekijk hier onze realisaties!

 

Het team van Laswerken Bellon

Neem vrijblijvend contact op voor uw metalen trappen!

Wilt u graag metalen trappen integreren in uw woning, dan bent u bij Laswerken Bellon aan het juiste adres. Wij staan klaar om uw lasproject op maat kwaliteitsvol af te leveren. Aarzel zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren: dan helpen we u graag verder tijdens een persoonlijke afspraak!