Blog

Lees hier meer over onze lasprojecten
Terug naar overzicht

Balustrade rails op maat zijn onze specialiteit

Balustrade rails op maat: een waardevolle investering

Balustrade rails op maat zijn al gauw aangewezen wanneer u een buitenruimte of (dak)terras hebt, een gangpaadje aanlegt of een mezzanine toevoegt aan uw woning of kantoor. Deze moeten immers solide en veilig zijn, zodat het omboorden van de ruimtes maar één keer hoeft te gebeuren, en u daarna verzekerd bent van een stijlvolle leuning die gevaarlijke situaties voorkomt. Ook trappen die naar (tussen)verdiepingen gaan kunnen vaak een stevige houvast gebruiken: Bij Laswerken Bellon maken we voor elke mogelijke situatie balustrades op maat, zodat de rails daarvan perfect bij uw woning of gebouw passen

DSC05377-bewerkt.jpg

Op maat gemaakte balustrades van Laswerken Bellon

Op maat gemaakte balustrade rails produceren met kwaliteit is één ding, onze klant tevreden stellen een tweede: bij Laswerken Bellon vinden we het dan ook prioritair dat het eindproduct volledig naar wens is van de klant. Daarom zitten we vanaf dag één met u samen om al uw wensen en noden te overlopen. Daarbij besteden we veel aandacht aan de praktische, maar ook de decoratieve aspecten van uw balustrade rails op maat. Met veel spijlen en decoratie, of toch in één rechte lijn? Dat uw balustrade rails op maat vervaardigd zijn, wilt zeggen dat u het uitzicht volledig zelf bepaalt: de handgrepen, ballusters, de materialen (zoals gelakt staal of aluminium), de detailafwerking (zoals een houten greepje), tussenstukken in een ander materiaal, ...

Balustrade rails op maat realiseren we met creativiteit

Balustrade rails op maat kunnen vele verschillende vormen aannemen. Door ten volle te luisteren naar uw wensen, krijgen we met ons team een duidelijk beeld van het beoogde eindproduct, en kunnen we de realisatie daarvan met een gerust hart aanvangen. We vertrekken van uw eigen tekening of ontwerpen zelf een plan voor uw balustrade op maat: zo krijgt u op voorhand reeds een betrouwbaar beeld van het eindresultaat. Na goedkeuring van onze glasheldere offerte vangen we vervolgens ons maatwerk voor uw leuning aan! We werken daarbij netjes en efficiënt, zodat uw huis helemaal schoon wordt achtergelaten. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken: Bij Laswerken Bellens plaatsen we leuningen en balustrades op maat die écht bij uw woning of kantoor passen, rekening houdend met uw persoonlijke budget.

DSC04884-bewerkt.jpg

Balustrades op maat in alle soorten en maten

Een op maat gemaakte balustrade in een klassiek ontwerp op het oog, of wil u echt het onderste uit de moderne kan halen? Beide behoren bij Laswerken Bellon tot de mogelijkheden.

Laswerken Bellon werd in 2015 opgericht als een klein bedrijf, maar groeide al snel uit tot een dynamisch, innovatief aanspreekpunt voor vele laswerkenIntussen zijn we dé specialist voor balustrade rails op maat in het Waasland, meer bepaald Sint-Niklaas, en worden onze projecten steeds groter. Speciale wens voor uw op maat gemaakte balustrade? Bij ons wordt deze met passie vervuld. 

DSC05463-bewerkt.jpg

Uw balustrade rails op maat? Daar zitten we graag voor samen!

Bij de realisatie van uw op maat gemaakte balustrade rails is een persoonlijke communicatie vanzelfsprekend erg belangrijk. Wij nodigen u dan ook graag uit om uw wensen te bespreken. Gelegen in de Atomiumstraat 10 te Sint-Niklaas, heten we u van harte welkom voor een oprechte babbel en professioneel advies voor uw balustrade rails op maat. U kunt tevens een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen, of meer inzicht in alle mogelijkheden die Laswerken Bellon u biedt. Daarvoor kunt altijd eens bellen naar +32 487 36 91 92 of mailen naar info@laswerkenbellon.be voor meer informatie. Ook als u vragen of twijfels hebt kunt u zonder twijfel contact met ons opnemen.