Blog

Lees hier meer over onze lasprojecten
Terug naar overzicht

Stalen onderstel voor uw tafel: in stijl

Een stalen onderstel voor elke tafel vind u bij ons!

Een stalen onderstel kan gemonteerd worden op nagenoeg elke tafel, en deze meteen net dat beetje extra geven. Voor een industriële en stoere look kunt u gaan voor een volledige stalen tafel, maar ook een houten blad met enkel een stalen poot behoort tot de mogelijkheden. De vorm van uw stalen onderstel kunt u bij Laswerken Bellon bovendien helemaal zelf kiezen, waardoor uw tafel gegarandeerd de juiste look krijgt. Een X-vorm met twee solide poten, een elegantere uitvoering met 4 dunne poten, een centraal middenstel, ... de opties voor een stalen onderstel zijn bij ons werkelijk eindeloos, en allen even stijlvol!

Ook de afwerking van de stalen poten voor onder uw tafel kiest u zelf. Zo kunt u gaan voor een poedercoating, waarbij de lasnaden niet meer zichtbaar zijn, en een glanzende of matte uitstraling. Voor een industriële look werken we het staal van uw onderstel bijvoorbeeld met een transparante coating af, waardoor het erg robuust en chique oogt.

B686BDF7-A593-435C-82F1-C8BA8F92F8C4.jpg

Stalen tafelpoten: een duurzame optie voor een stijlvolle tafel

Stalen tafelpoten en onderstellen van Laswerken Bellon worden steevast vakkundig gelast en afgewerkt. Bovendien kunnen we, dankzij onze innovatieve en dynamische identiteit, elk project tot in het kleinste detail perfect realiseren.

We zijn namelijk een jong en bruisend bedrijf, en gaan dan ook niets uit de weg wanneer het op stalen constructies voor onder tafel aankomt. Ons team hanteert met passie en creativiteit de nieuwste technieken, om u van een stalen onderstel te voorzien waarmee u 100% tevreden bent. Voor het zover is en we uw stalen poten op maat maken, moet er echter heel wat onderling besproken worden.

DSC05245-bewerkt.jpg

Uw stalen tafelpoten ontwerpen we in samenspraak

Het stalen onderstel dat we voor onder uw tafel realiseren moet immers naadloos aansluiten bij wat u voor ogen heeft. Dit bereiken we door vooraf met u samen te zitten voor een zorgvuldig overleg over uw persoonlijk wensen en behoeften. Daarbij besteden we veel aandacht aan de praktische vormgeving van uw stalen onderstel, maar ook aan de decoratieve aspecten waarover dit moet beschikken. Een moderne en minimalistische look, of eerder klassiek? Met een centrale poot of liever verspreid? U bepaalt zelf het uitzicht van uw tafel, tot en met de kleinste afwerking. 

Om u een goed idee te geven van hoe uw tafel er met stalen poten zal uitzien, maken we een gedetailleerde tekening en offerte op. Na goedkeuring daarvan wenden we al onze ervaring, vakkennis en flexibiliteit aan om het perfecte stalen onderstel voor uw tafel neer te zetten. Daarbij gaan we steeds professioneel, netjes en efficiënt te werk, zodat u zich bij een service door Laswerken Bellon nooit zorgen hoeft te maken!

Stalen onderstel van kwaliteit nodig?

Vervaardigen we uw stalen onderstel, dan doen we dit in een nauw persoonlijk contact met u, zeker wanneer het gaat om een belangrijk meubel als een tafel. Daarom nodigen we u graag uit om uw wensen te bespreken in de Atomiumstraat 10 te Sint-Niklaas: u bent van harte welkom voor een open babbel en oprecht advies. Ook kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of meer info over de verschillende mogelijkheden die Laswerken Bellon aanbiedt. Aarzel niet om te bellen naar +32 487 36 91 92 of te mailen naar info@laswerkenbellon.be. Ook met vragen of twijfels kunt u steeds contact met ons opnemen, voor een professionele opinie.

DSC05498-bewerkt.jpg