Blog

Lees hier meer over onze lasprojecten
Terug naar overzicht

Stalen deur op maat laten vervaardigen door Laswerken Bellon

Laat uw stalen deur door ons op maat maken voor een echte eyecatcher

Een op maat gemaakte stalen deur is een unieke eyecatcher voor iedere woning, en een meerwaarde van formaat op zowel esthetisch als praktisch gebied. Een dergelijke deur heeft immers niet alleen een mooi en bijzonder ontwerp, dat u bij ons bovendien zelf kunt vormgeven, het is ook een waardevolle toevoeging aan de kwaliteit van uw woning.

Maatwerk van stalen deuren, maar ook tal van andere lasprojecten

Niet alleen stalen deuren maken wij echter op maat, ook poorten, hekwerk, meubels, trappen, trapleuningen, handrails en balustrades kunnen wij volledig naar wens vervaardigen. Een stalen onderstel voor uw tafel, laswerken in inox, een mooie metalen poort, … u vraagt het, wij creëren het met zorg en precisie; zodat de mogelijkheden van ons maatwerk en vakmanschap werkelijk eindeloos zijn, net als uw tevredenheid. Graag alvast een voorproefje van wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan zeker een kijkje bij onze realisaties

Een deur van staal op maat, dankzij een service op maat

Doet u beroep op onze diensten voor het op maat maken van een stalen deur of een ander lasproject, dan begint dit steevast met een vrijblijvende afspraak. We zitten persoonlijk met u samen om uitgebreid uw wensen en behoeften te overlopen, en luisteren daarbij oprecht naar uw visie over het project in kwestie. Zo zijn we tot in de puntjes op de hoogte van waarmee we u precies gelukkig kunnen maken, en kunnen we dit met creatieve, innovatieve oplossingen en een kwaliteitsvolle service realiseren. Van kleine herstellingen tot grotere lasprojecten: wij staan altijd voor u klaar.

Hoe een traject met Laswerken Bellon precies verloopt

Hebben we een beeld van hoe de ideale stalen deur op maat er voor u precies uitziet, dan komen we in een volgende stap bij u ter plaatste om uw persoonlijke woonsituatie in te schatten. We meten alles zorgvuldig op en maken aan de hand daarvan een gedetailleerde offerte op, die ten volle met al uw vereisten alsook met uw budget rekening houdt. Deze offerte gaat bovendien gepaard met een realistische voorbeeldtekening, zodat u zich probleemloos kunt inbeelden hoe uw op maat gemaakte, stalen deur er precies uit zal komen te zien in uw woning. Keurt u beide goed, dan gaan we met ons staalmaatwerk aan de slag. 

Voor onze laswerken gebruiken wij steeds de laatste nieuwe technieken

Om uw stalen deur maar ook andere laswerken op maat te realiseren, wenden wij ons steeds tot de laatste nieuwe technieken. Door daar tot in de puntjes van op de hoogte te blijven, kunnen we u immers de best mogelijke oplossing voor uw woning, interieur of zelfs terrein aanbieden. Met een enthousiast team van specialisten, een hoop ervaring en een hoogwaardige afwerking gaan wij voor u aan de slag; zodat het eindresultaat tot in de kleinste details voldoet aan uw verwachtingen en kwaliteitsvereisten.

Een stalen deur op maat van uw woning? Wij zitten er graag voor met u samen

Wilt u uw woning graag verrijken met een mooie deur, die daarvoor speciaal op maat gemaakt is en bovendien in prachtig, kwaliteitsvol staal uitgevoerd is? Dan zitten wij graag persoonlijk met u rond de tafel om de mogelijkheden voor uw lasproject te bespreken. Voor een vrijblijvende afspraak of simpelweg meer info kunt u steeds het contactformulier op onze website invullen, maar ook mailen naar info@laswerkenbellon.be of bellen naar +32 487 36 91 92. Onze experts ter zake nemen graag de tijd om u verder te helpen in uw zoektocht naar een stalen deur op maat!