Blog

Lees hier meer over onze lasprojecten
Terug naar overzicht

Maatwerk in staal door Jamie Bellon

DSC05089-bewerkt.jpg

Maatwerk in staal voor uw woning

Maatwerk in staal doet al gauw denken aan industrie en fabrieksgebouwen, maar dat is met Laswerken Bellon verleden tijd. Ook in stijlvolle woningen wordt staalwerk op maat regelmatig gebruikt, om zowel de binnen- als buitenkant een decoratieve en functionele toets te verlenen.

Vaak is een stalen constructie op maat immers hoognodig, bijvoorbeeld in het geval van een balustrade, een simpele leuning, een hekwerk enzovoorts. Toch kan stalen maatwerk ook gebruikt worden voor andere doeleinden, zoals een mooie kast met poedercoating, een constructie voor een moderne hanglamp, een stalen onderstel voor uw tafel, ... Alles is mogelijk, net omdat Laswerken Bellon uw stalen constructie helemaal op maat maakt – naar uw wens, en met ons vakmanschap.

Maatwerk in staal, zonder stalen zenuwen

Stalen maatwerk is persoonlijk werk: uw wensen voor op maat gemaakt staalwerk zijn van hoogste prioriteit, willen we u immers volledig tevreden stellen. Alleen door nauwkeurig naar deze persoonlijke behoeften te luisteren, kunnen we uw stalen constructie immers op maat voor u maken. Vertrekken doen we dan ook vanuit uw tekening of ons eigen ontwerp, en steeds in intens overleg met u. 

Zo weet u exact hoe alles er uiteindelijk uit zal zien en wat dit u precies zal kosten, zonder dat er zich ooit onvoorziene verrassingen voordoen. Na goedkeuring van onze offerte gaan we van start met uw project, en kunt u al uw zorgen uit handen geven. Voor stalen maatwerk dat met flexibiliteit, netheid en expertise vervaardigd wordt kunt u op ons vertrouwen. We maken uw stalen constructie helemaal op maat, met oog voor detail en kwaliteit. Dat noemen we pas een persoonlijke service!

DSC05398-bewerkt.jpg

Stalen maatwerk: onze realisaties

Stalen maatwerk? Dat wordt door Laswerken Bellon met de perfecte afwerking neergezet. Ons team doet voor de realisatie van uw staalwerk op maat immers steevast beroep op de nieuwste technieken en creatieve oplossingen, zodat u gegarandeerd een eindproduct ontvangt dat uitblinkt in kwaliteitVan stalen tafelpoten tot mooie hanglampen, en van balustrades tot industriële kasten: Wij helpen u met plezier bij het kiezen van de perfecte invulling van uw op maat gemaakt staalwerk. Graag eerst wat inspiratie opdoen, of de talloze mogelijkheden voor uw stalen maatwerk overlopen? Bij onze realisaties kunt u precies zien waar wij ons in specialiseren!

DSC05491-bewerkt.jpg

Staalwerk op maat nodig?

Maatwerk in staal nodig, maar behoefte aan het vrijblijvende advies van één van onze deskundige medewerkers? U kunt altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +32 487 36 91 92 of te mailen naar info@laswerkenbellon.be. Ook als u vragen of twijfels omtrent uw staalwerk op maat hebt, of simpelweg meer informatie zoekt, kunt u zonder twijfel bij ons aankloppen. Wij helpen u met veel plezier verder!