Blog

Lees hier meer over onze lasprojecten
Terug naar overzicht

Laswerken Bellon - innovatief en persoonlijk

DSC05045-bewerkt.jpg

Laswerken Bellon: alle laswerk ligt in ons straatje! 

Laswerken Bellon verwezenlijkt samen met u de mooiste lasprojecten. Van op maat gemaakte balustrades en leuningen tot een mooi onderstel voor uw tafel, en van een stalen trap of metalen poort tot inox laswerken: bij Laswerken Bellon lassen we alles precies naar uw wens.

Bij Laswerken Bellon meesteren we elke soort laswerk, zoals bijv. met ijzer, aluminium, titanium, inox en koper. Kleine of net grote klussen: bij Laswerken Bellon worden ze met gelijke aandacht behandeld. Wat dacht u van een stijlvolle, stalen lamp, of een zwart-stalen kast gecombineerd met hout? Een balkonhekje of grote, veilige hekwerken? Of u nu hulp nodig hebt bij uw eigen bouw- of verbouwproject een goede partner zoekt als architect of aannemer, bij Bellon Laswerken bent u aan het juiste adres! Neem ook zeker een kijkje bij onze realisaties voor een idee van ons vakmanschap.

DSC04914-bewerkt.jpg

Bij Laswerken Bellon heeft u geen stalen zenuwen nodig

Bij Laswerken Bellon zijn we van mening dat de beste projecten degene zijn die helemaal in het teken van de klant staan. Daarom zitten we vanaf dag één met u samen, om volop naar uw wensen te luisteren. Het is namelijk cruciaal dat ons team precies op de hoogte is van wat u belangrijk vindt, zodat we meteen van start kunnen gaan met uw project. We vertrekken van uw tekening of ontwerpen zelf een plan voor uw maatwerk, zodat u een goed beeld van het beoogde eindresultaat krijgt. Na de goedkeuring van onze gedetailleerde offerte gaat uw project van start! U kunt met een gerust hart vertrouwen op de flexibiliteit en vakkennis die Laswerken Bellon zo kenmerkt, en zonder stalen zenuwen. Wij ontwerpen ieder project met de nodige expertise en een ongeziene creativiteit. Daarin gaan wij graag net dat stapje verder, zodat uw project een waar kunstwerkje wordt, maar blijven we steeds binnen uw beschikbare budget.

Laswerken van Bellon worden met passie uitgevoerd

Laswerken Bellons voornaamste troef is het jonge karakter van het bedrijf. In 2015 zag Laswerken Bellon het levenslicht als klein bedrijf, maar groeide al snel uit tot een dynamische en efficiënte partner voor talloze laswerken. Intussen zijn we koploper in het Waasland, meer bepaald de regio Sint-Niklaas, en worden onze lasprojecten steeds groter. Toch voeren we met veel liefde en passie projecten van klein tot groot uit, waarbij we innovatie nog steeds even belangrijk vinden als in het prille begin. 

DSC05434-bewerkt.jpg

Bij Laswerken Bellon zitten we graag met u samen! 

Laswerken Bellon gaat prat op een persoonlijke communicatie naar de klant toe, wat voor ons onontbeerlijk is. Daarom nodigen we u graag uit om uw wensen te bespreken. Gelegen in de Atomiumstraat 10 te Sint-Niklaas heten we u van harte welkom voor een vrijblijvende babbel, en professioneel advies voor uw project. Ook kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte, of een uitgebreider inzicht in de mogelijkheden die Laswerken Bellon aanbiedt. Voor meer info kunt u steeds bellen naar +32 487 36 91 92 of mailen naar info@laswerkenbellon.be. Aarzel bovendien zeker niet om ook bij vragen of twijfels bij ons aan te kloppen!